19.11.2007 г., 18:29 ч.

Недовършеност 

  Поезия » Любовна
1135 0 22
Така си свикнал... да съм неприсъствена.

Разбирам те. Не виждаш ли, че кимам?

Причината да бъда днес единствена,

е моята голгота... да те имам.

Любов поредна, галена със чувственост.

Жестока като болката е... жадна.

Облизва всички дири от взаимственост

и с утрото си тръгва... безпощадна.

Защото е крещяща недовършеност -

(Да бъдеш днес, а утре да те няма).

Не мога да те любя във постелята -

от чужда белота... като измама.

Обличам голотата - недоимана.

И тиха съм... не искам да те будя.

Ти няма да усетиш даже липсата,

че съм била... преди да те загубя.

© Кремена Стоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??