2.03.2011 г., 20:50 ч.

Него го няма... 

  Поезия » Любовна
924 0 0

Светът е свършен, него го няма, мъртъв е. 

Cвещите запалени, започвам да плача.

Пламъкът свети, болката пламти.

Cвещите свършват, сълзите - не.

Пламъкът угасва, а страданието не спира.

Него го няма.

© Натали Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??