6.05.2020 г., 20:35 ч.

Негодувание 

  Поезия
472 0 0


Расистка съм към тези,
бутащи се в социалните опашки,
нахалници без право,
преритващи за делничните дажби...
Расистка съм, заради даденият им обяд,
не само аз броя стотинки - 
забравените възрастни родители, 
и "вечно" болните деца...
Расистка съм, защото не е сън или видение,
Вирят нос работещи навън " сезонници",
пред власти хленчат, сякаш са бездомници,
скетасват се, а в промеждутъка строят Имение.
Расистка съм - пак да подчертая!!!
Към тези, на които много им се позволява...
Спим, търпим, мълчим...
Не съм съвременен войвода 
някакво "хоро" да поведа...
Мога само в текст и музика негодувание  да изразя...

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??