10.07.2010 г., 18:02 ч.

Нехипотетично 

  Поезия
529 0 7

Изобщо не бе хипотетична

тазнощната ми безсъница,

прегърна ме, без да пита

искам или не искам.

 

Затули ми всички сънища,

забули ми тайните думи,

и цяла нощ гласът ти

ме пита – Още будна ли си?

 

Подозирам някакъв заговор,

световна хипер-конспирация!

Цяла нощ наум си мечтая,

а някой ми подслушва мечтата.

 

 

 

http://spiritofburgas.web244.com

 

 

 

 

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??