8.11.2015 г., 20:18 ч.

Неистина 

  Поезия » Любовна
283 0 1

Понеси ме към млечното небе,

целуни ме насред синьото море,

обърни се!

с пламтящи стоманени очи,

усмихни се!

чакам те в миналото дори.

 

Искам да се върна

пак на онзи бряг (измислен),

сапфирено да те прегърна

сред меко падащия сняг...

 

08.11.2015

 

  

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??