6.04.2010 г., 0:31 ч.

Неистов копнеж 

  Поезия » Любовна
1061 0 3

Неистов копнеж

 

Образ светъл, образ незабравим.

Лице на ангел, душа на демон.

 

Следвай ме, аз ще те водя,

следвай ме, аз ще те обичам!

Демон ли си?

Ангел ли си?

Какъвто и да си - завинаги

в моите прегръдки остани.

Сърцето ми е твое,

ръцете ми - все към теб

протегнати.

Докосни ме!

Пожелай ме!

В живота двама ще вървим,

ще газим прашните пътеки

и следите ни диря в сърцата ще оставят -

дирята на любовта - единствената,

неповторимата.

Сънувах!

Теб те няма.

Ръцете ти силни

не галят лицето ми.

Устните ти не целуват моите.

Очите ми - мътни езера.

Животът - самота,

огромна бездна - непрогледна тъма.

 

Образ светъл, образ незабравим.

Лице на ангел, душа на демон.

Зова те в този час!

 

© Мирослава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??