24.01.2022 г., 21:16 ч.

Неизгаряща 

  Поезия
754 0 3

Пустинният вятър заглажда

следите към дивата, жадна,

бодлива, безплодна акация.

Накацали гарвани смълчани

посрещат безкрайни кервани

с неверници просещи чудо.

 

Отново и отново огньове

ме стопяват във пепел.

Но остави ме да изтлея, Господи,

очите им слепи са.

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??