17.01.2009 г., 10:35 ч.

Неизказани думи 

  Поезия » Любовна
881 0 2
Неизказани думи

Ако знаех, че всичко приключва,
сигурно друго щях да ти кажа.
Много думи после ти писах,
ала ти замълча

Ако знаех, че съм те засегнала,
сигурно друго щях да ти кажа.
Да преглътна ревността и обидата,
и да бъда нежна и блага.

Ако знаех....
Още колко работи щях да преодолея,
само и само да бъда това, което търсеше,
да ти дам цялата любов и нежност, която я нямаше!!!

Ако знаех...
Ако ти знаеш, колко ме боли, че не си до мен!!!

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е важно да казваме това, което искаме, защото замълчим ли, по-късно ни боли! Но пък и никога не е късно, нали така?
  • друго очаквах...
    подведох се от заглавието...

    проблемът си е мой.
Предложения
: ??:??