10.11.2009 г., 20:21 ч.

Неизпратено писмо 

  Поезия » Любовна
716 0 2

Така далеч от мен,

а толкова си близко.

В сърцето -

думите неизречени -

тежко олово.

Ръцете ми пусти -

кратка присъда....

Те помнят...

песента ,

която ти изпя за мен...

очите,

които ме милваха...

гласа ти - звън на нежна китара

и златната есен в косите ти.

................................

P.S. Върни се... чакам те!


http://vbox7.com/play:7839d642

 

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??