25.07.2009 г., 11:42 ч.

Неизвестното 

  Поезия
410 0 1

Тялото е изтръпнало.

Неизвестното

умолява да дишаш

и да си жив -

тези, можещи да помогнат.

Да помагат добрите мисли.

Топлината в очите с желание

за завършващо благоприятно спасение.

Отвори очи.

Името си от теб да чуя

и да ти благодаря,

и на времето със силата му -

за щастието ни.

Всичкото очакване за лошо

да избяга от нас с летене.

Да не видим и усетим

никога завръщане.

Молба със страх за успокоение.

 

                                                                                            Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??