Тялото е изтръпнало.
Неизвестното
умолява да дишаш
и да си жив -
тези, можещи да помогнат.
Да помагат добрите мисли.
Топлината в очите с желание
за завършващо благоприятно спасение.
Отвори очи.
Името си от теб да чуя
и да ти благодаря,
и на времето със силата му -
за щастието ни.
Всичкото очакване за лошо
да избяга от нас с летене.
Да не видим и усетим
никога завръщане.
Молба със страх за успокоение.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены