Ти си като дрога в кръвта ми,
гласът ти е поредната ми доза,
без да питаш влезе в живота ми
и сложи на сърцето ми окова.
Вече съм във плен на любовта,
чакам си следващата доза,
която е гласът ти благ,
каращ душата да цъфти като роза.
Ти си моята нежна дрога,
за друг наркотик нямам очи,
с този порок не мога да се преборя,
зависима съм вече, разбери!
23.12.06.
ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ
© Пролетното момиче Всички права запазени