Mar 10, 2009, 4:14 PM  

Нежна дрога 

  Poetry » Love
624 0 2

Ти си като дрога в кръвта ми,
гласът ти е поредната ми доза,
без да питаш влезе в живота ми
и сложи на сърцето ми окова.


Вече съм във плен на любовта,
чакам си следващата доза,
която е гласът ти благ,
каращ душата да цъфти като роза.


Ти си моята нежна дрога,
за друг наркотик нямам очи,
с този порок не мога да се преборя,
зависима съм вече, разбери!



23.12.06.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??