3.08.2012 г., 19:49 ч.

Нежна екзекуция 

  Поезия » Любовна
1581 1 11

Нежна екзекуция вещае

блясъкът, в очите ми присветнал.

Хълбоците ти изпускат пара -

вик на недвусмислена конкретност.

 

О, не бързай още да предвкусваш

лесна и класическа развръзка.

Пил ли си експлозия от устни?

Гушкал ли си ручей, без да пръска?

 

Днес за Аполон те номинирам,

но извън модела на шаблона,

хоби ми е да импровизирам -

в ъглите ти с дъх да стъкна огън.

 

С четка от коси ще нарисувам

тръпки върху влажната ти кожа.

Ще набъбваш в точици възбуда,

нищо че не съм съвсем художник.

 

С полъх на ресници от глухарче

пулса ти към взрив ще ускорявам...

Миг преди със бисер да заплачеш,

ще съм звук... от щракване на брава.

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??