23.11.2007 г., 11:51 ч.

Нежна обич 

  Поезия
681 0 2

Като огън изгори ме,

като дъжд ме потуши,

като слънце озари ме,

като нощ ме погали!

 

 

Нежно ме целувай

като утринна роса,

силно ме прегръщай

като ранната мъгла!

 

 

И изпивай ме с поглед,

с чисти влюбени очи!

Нежна обич ми дарявай,

в сърцето ми си само ти!

© Мариета Байкушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??