6.08.2007 г., 11:12 ч.

Нежна роза 

  Поезия
739 0 0
Окървавена лежеше на гроба ми,
разпилени парченца сонет,
от моята нежност погребана,
откъснала роза от теб.
Полумъртва изстива дланта ти,
излята от лунни вълни,
красива и нежна оставена,
в сърцето на своя вампир.
Неподвижна блестеше на гроба ми
като разлята и нежна вода,
в която оставяш огледана,
предсмъртни надгробни слова:

За да бъдеш, ще бъда откъсната
твоя нежна роза от кръв.

© Владимир Воронски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??