17.04.2008 г., 20:12 ч.

Нейните сини очи! 

  Поезия » Любовна
812 0 1
Търсех пътеки по таз земя,
за да намеря твоите сини очи.
Ала само в съня си аз виждах
твоите честни сини очи.

И тази нощ гледах сред рояк от звезди,
за да намеря пътя към твоето сърце.
И ето, телефонът ми звънна, за да ми напомни,
че ти и аз все по-силно и по-истински се обичахме.

Когато чух гласа ти нежен, аз разбрах едно,
че онези сини очи, които съм търсел винаги,
са твоите и те ми принадлежат завинаги.
И никога няма да могат да изчезнат от моето сърце.

Знам, че тези сини очи са в плен на моето сърце,
защото ти ми позволи да те обичам със сърцето си.
Знам, че моите сълзи и моята мъка ти принадлжат,
защото ти си моето момиче със сините искрени очи!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??