13.12.2013 г., 20:12 ч.

Нежният вятър 

  Поезия » Любовна
750 0 1

Душата му е паяжина проста,
сърцето му е падащо перо.
Покани ме на гости
със ненаписано писмо.
Но накъде да тръгна?
Какъв адресът беше?
И на коя врата да звънна?
Къде е вятърът ми нежен?

Трепна лъжлива звезда
в небесния бързей -
една стиропорна мечта 
по прозореца стърже.

Тази нощ говори ми
с думи добри или лоши
Имам години,
вече нямам въпроси. 

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕЖНО И КРАСИВО ПРОИЗВЕДЕНИЕ!!!!!!РАЗТОПИ МИ ДУШАТА!!!!!!!!! ИСТИНСКА ПРИКАЗКА!!!!БРАВО НА ТЕБ!!!!МНОГО МНОГО МИ ХАРЕСА!!!
    Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??