19.01.2021 г., 11:19 ч.  

Нежно 

  Поезия » Любовна, Еротична
1096 0 12

В шепите ми

гърдите ти

любими

дали

не са намерили

нов дом?

 

Мечтите ти

дали не са поели

с криле от страстен стон

към мен?

 

Загадъчна усмивка -

Мона Лиза

от нейната извивка

ме прониза...

 

Сама ги сложи

там, където

под нежната ти кожа

тупти сърцето...

 

Това ми е достатъчно -

Не питам пак!

Ще те разбере и безмозъчно

дори глупак!...

 

Такъв съм, знам.

Не говори -

Ръцете ми са там,

а в тях... си ти...

 

02.11.2018.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??