13.08.2008 г., 7:29 ч.

Нежно утро 

  Поезия » Любовна
1493 0 6

Нежно погали ме рано,
със усмивка ме дари,
обич ще ти дам в замяна
и сърцето си дори.
Ще се преродя във птица,
сгушена във твоето сърце,
любовта си, тъй гореща
слагам в твоите ръце.
Обич моя невъзможна,
с утрото те искам аз,
а мечтата ми греховна
да превърна...
във екстаз!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??