Aug 13, 2008, 7:29 AM

Нежно утро 

  Poetry » Love
1479 0 6

Нежно погали ме рано,
със усмивка ме дари,
обич ще ти дам в замяна
и сърцето си дори.
Ще се преродя във птица,
сгушена във твоето сърце,
любовта си, тъй гореща
слагам в твоите ръце.
Обич моя невъзможна,
с утрото те искам аз,
а мечтата ми греховна
да превърна...
във екстаз!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??