17.02.2010 г., 10:42 ч.

Нежност 

  Поезия » Любовна
989 1 1

Имам нужда от мъничко нежност,
от топли думи и нежни слова.
Имам нужда от твоята ласка
и в прегръдките аз да седя.
От толкова малко имам нужда сега,
толкова мъничка капка в морето е тя.
Тази ласка и мъничко нежност
за мен са скъпи така.
Когато сама съм в нощта,
плаче до болка мойта душа.
За тази капчица малка, една,
от тебе дарена за мойта съдба.
Каква ще е мойта отплата за теб,
за твоето нежно сърце,
и обич,
и ласка,
и нежност,
за тебе са те.
Макар че животът е пълен с лъжи,
и не обич и ласки,
а мъки и маски,
и фалш и тъги.
Нека поне миг да дарим
от малкото обич, останала в нас,
да бъдем част от морето
и частица от нас да е то.

© Антоанета Лазова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??