19.03.2010 г., 15:37 ч.

Нежност 

  Поезия » Пейзажна
641 0 5

Нежност

Тръни плета ръждясал преплитат,
рози чернеят в цъфтежа си нов.
Мъхове нежно в листата им се вплитат
и прегръщат силно цвета им суров.

Върба глава скланя над плета,
гали с ръка желязото  хладно.
Въздишка от умора изпуска
и става ужасно, ужасно прохладно!

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??