19 mar 2010, 15:37

Нежност 

  Poesía » Del paisaje
643 0 5

Нежност

Тръни плета ръждясал преплитат,
рози чернеят в цъфтежа си нов.
Мъхове нежно в листата им се вплитат
и прегръщат силно цвета им суров.

Върба глава скланя над плета,
гали с ръка желязото  хладно.
Въздишка от умора изпуска
и става ужасно, ужасно прохладно!

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??