1.08.2014 г., 15:54 ч.

Нежност е 

  Поезия
342 0 4

От тази нежност е,

която ни спасява,

умива падналия,

търпеливо утешава,

прощава слабостта,

строи мостове.

Изгрев във душата ти

дарява.

Мелодия красива

и неземна

щом те докосне,

поспри се -

ангел сърцето си

ти подарява.

 

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??