26.05.2018 г., 16:13 ч.

Нежност и красота 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
659 0 6

Нежност и красота

Топло е сърцето
тъй е близко до твоето.
Отвори вратата, аз съм на колене
пред тебе и твоята любов.
Ела, ще бъдеш щастлив с мене.
Животът си поставих в ръцете ти,
другар единствен си ми ти,
надеждата крепи моя дух,
преличам на летяща птица.
Толкова е хубаво и прекрасно да летиш,
да обичаш, да усещаш топлината,
сърцето да тупти необуздано.
И няма край! Обичта е слънце!
Раздялата за миг е като мъртъв ден!
Пак идва, тя любовта!
И радостта те люлее, в люлка вълшебна.
И вечно съм твоя,
твоят дух в мене властва като приказен принц.
Красива е топлината
и с нежност те облива страстта.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??