Жадувам те в капки роса
на утринно цвете разцъфнало.
Откривам те в млада зора,
умила ресниците сънени.
С надежда изпивам деня,
в копнежа на залеза чакам те.
Към теб с тихи стъпки вървя,
преливам се в твойте обятия.
И щом нарисуван с любов
е всеки миг в изгрева летен,
ще бъде дарен с благослов
и с нежност, разцъфнала в цвете.
5.12.2011
© Веси Василева Всички права запазени