19.06.2009 г., 12:22 ч.

Нека бъда 

  Поезия » Друга
630 0 2

Нека бъда за тебе поезия -

думи, изписващи късчета нежност,

стих недовършен,

запетаи... многоточия...

 

 

Нека бъда за тебе дихание -

откъснато от огнените ти гърди,

задъхана струна,

забързана... забавена...

 

 

Нека бъда за тебе мечтание -

близо и толкова далече,

в сърцето или на съседен бряг,

нереалност... красота...

 

 

Нека бъда за тебе мелодия -

звук, роден под пръстите ти,

брод в съзнанието,

преживяване... случайност...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??