14.02.2008 г., 14:21 ч.

Нека бъда... 

  Поезия » Любовна
637 0 1

Нека бъда твоето платно,

да ме рисуваш със страст и любов!

И да го гледаш… Да стане златно,

да ти дарява  малка капка любов!


 

Нека бъда твоята принцеса,

покровителка на твоето сърце…

Нека сълза да съм, в очите ти да блесна,

да ме вземеш в твоите ръце!


 

Нека бъда твоето бижу любимо,

което носиш близо до сърчицето си…

Да стана част от теб неделима,

да сбъдна твоите мечти!


 

Нека бъда твоята дума най-красива,

с любов да ме изричаш всеки път…

Да бъда в теб страстта най-дива,

да ме усещаш..с твоята плът!


 

Нека бъда кръвта във вените ти,

да тека бавно, но с много любов и страст!

Така да стигна до сърцето ти,

и ти да паднеш под моята ВЛАСТ!


 

Нека, остави ме…Да бъда твоя!

Да издълбая място в сърцето ти…

Всяка сутрин да ме будиш…Да ме наричаш “ Мила моя…”

Позволи..Хайде..ти бъди любовта за мен…А аз ЛЮБОВТА за теб!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??