25.06.2012 г., 13:50 ч.

Нека бъде лято? +18 

  Поезия » Пародии
1273 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Тресат ли се баджаци?
Да, 'ма не такива к'вито искам.
Под ръце се виждат храсталаци,
карат ме да се разпискам!

 

На туй ли викате му лято,
на шкембета, джапанки, космаци?
Тела, със пот поляти,
убиват ми те старите мераци!

 

Тук-таме се мярка дама с прашка,
върви, тресат се едри цици...
Крия моята ерекция просташка,
'щото гажето ù не носи на бъзици.

© Александър Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??