8.10.2008 г., 21:46 ч.  

Нека да залезе слънцето 

  Поезия » Любовна
532 0 1


Нека да залезе слънцето

Как искам да целуна слънцето,
да ме погали с огнени лъчи,
да върна светлината и лятото
и зарея поглед в твоите очи.

Какво ще намеря там не зная,
не зная и дали ще заболи.
Само знам, че за това мечтая.
Уморих се от солените сълзи...

Копнея аз да ме прегърнеш,
да допреш устни до мойте две,
на ласката ми да отвърнеш
и да ме поглезиш като дете...

И нека да залезе слънцето,
другаде да пръска златни искри.
Ако те имам, не ми трябва то.
Нека погаля твойте златни коси...

Но мойта обич стойност няма.
Това нашепва подло есента
и ако смяташ, че е измама,
то... покажи ми любовта!


© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Какво ще намеря там не зная,
    не зная и дали ще заболи.

    Ако е любов..ще боли(Винаги вървят ръка за ръка - любов и болка)..Много хубав стих!
Предложения
: ??:??