Песен люлчина у теб долавям -
ще посеем ритъм в нашта нива,
ледове с него аз разтапям,
щом любов взаимна ни опива
и в сърце за двамата звучи,
Слънцето в усмивка се прекланя:
аз поглеждам в твоите очи
и изричам името ти:”Ваня!”
Зная, че ни свързва трудна любов-
сладост безмерна в нея тежи:
пътя да мина с теб съм готов,
но да те чуя как мислиш – кажи!
-Нека любовта ни да е трудна –
песента за тебе ще е чудна!
© Валери Рибаров Всички права запазени
Поздрав!