11.07.2010 г., 20:07 ч.

Нека тази нощ да бъда твоя!... 

  Поезия » Любовна
655 0 0

                           Хей, ти - не гледай тъжно!

                           Хей, ти - ела при мен!

                           Аз съм жена, която

                           живее само за любов.

                                            Нека тази нощ да бъда

                                            твоя с целия си плам и душа!

                                            Нека тази нощ да бъда

                                            във очите ти искра и копнеж!

                                            Нека тази нощ да бъда

                                            твоите криле за блян и любов!

                                            Нека тази нощ да бъда твоя!

                          Хей, ти - в ръце вземи ме,

                          нежно ме понеси!

                          И... не казвай нищо,

                          а само лудо ме люби!

                                              Погледни в очите мои ти...

                                              там ще видиш всичко, всичко ти...

                                              даже болката стаена в тях...

                                              даже любовта, която не разбра...

© Ася Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??