11.05.2008 г., 8:54 ч.

Нека тихо се слея с дъжда (2) 

  Поезия » Любовна
694 0 20
Нека тихо се слея с дъжда
и потъна в твойто безвремие,
да се сгуша като малко дете
във прегръдката нежна, с доверие.


Ще притворя очи, ще политна,
ще се пръсна като капките дъжд,
ще си знам, че до крайност обичам.
И на всичко за мен си готов.


Ще замлъкнат във мене обидите,
... Нека само дъждът да вали.
Ще се вслушам във ромона тъжен -
нежна музика нека звучи!


Ще изпиваш сълзите ми нежно,
с целувката, толкова чакана...
Нейде зад мен е стената на мрака.
този дъжд идва само с  утрото!


Нека тихо се слея с дъжда.
Ти ме чакай - такава, каквато...
Аз ще дойда - по-свежа от утро,
а дъждът нека тихо вали...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??