31.12.2020 г., 11:15 ч.

Нека Вечната Любов във нас да свети 

  Поезия » Гражданска, Друга
433 2 12

Тази година не беше успешна, 

нека Новата да е такава!

Бог да прости на душите ни грешни, 

а Той умее да прощава!

 

Да влезем в нея със сърца по-чисти,

по-истински и по-добри в делата,

изчистени от лошите си мисли, 

и в нас да грее добротата свята!

 

Наздравицата - просто задължителна -

е във часа на срещата на двете, 

и нека мислим само положително,

и Вечната Любов във нас да свети!

 

31.12.2020.

 

Георги Каменов 

 

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата! И да се сбъдне казаното в стихчето ми! 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??