Тази година не беше успешна,
нека Новата да е такава!
Бог да прости на душите ни грешни,
а Той умее да прощава!
Да влезем в нея със сърца по-чисти,
по-истински и по-добри в делата,
изчистени от лошите си мисли,
и в нас да грее добротата свята!
Наздравицата - просто задължителна -
е във часа на срещата на двете,
и нека мислим само положително,
и Вечната Любов във нас да свети!
31.12.2020.
Георги Каменов
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата! И да се сбъдне казаното в стихчето ми!
© Георги Каменов Все права защищены
Наздраве от мен и весел празник 😊