16.03.2009 г., 0:25 ч.

Нека заедно да тръгнем (с видео) 

  Поезия » Любовна
712 0 9


НЕКА ЗАЕДНО ДА ТРЪГНЕМ

"Обичам те" ми казваш,
"обичам те" ти
казвам,
и двамата кълнем се
в истина една.

Знаеш, че ти вярвам,
зная, че ми вярваш -
на това крепи се
всъщност любовта.

Липсваш ти на мене,
липсвам аз на тебе -
трудно се живее
днес във самота.

Един за друг родени,
дявол да ни вземе,
ядем се помежду си
и си създаваме проблеми.

 

Но ако се загубим,
пак ще се намерим -
и двама знаем пътя
към нашите сърца.

Много преди нас
и те не са успели,
та ние с теб едва ли
ще променим света.

Какво ни трябва всъщност?
Какво желаем още,
за да сме щастливи,
за да сме доволни?

Все нещо ни забавя,
все нещо ни се пречи
и отлагаме за утре
днешните моменти.

А времето лети си
и някак не разбрали,
изведнъж ще се окажем

безвъзвратно остаряли.


Какво ще стане с нас
да зная и не искам -
дано добро е само,
виж, палците си стискам.

Различни по природа,
но нека във живота
днес заедно да тръгнем
към една Голгота.

 

 

                                                            Видео >>>

 

ПП:  Във видеото има леки пропуски и обърквания, за което се извинявам, но какво да се прави -

това са рисковете на живото предаване :):):)

 

 


© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??