11.12.2006 г., 23:47 ч.

"Неканен" 

  Поезия
475 0 2


Идваш в съня ми
Неканен,
Да възродиш с целувка
Старите чувства
Да напомниш за "забравеното",
Да събудиш новото изкуство. 
Идваш в съня ми
Неканен
Да ми напомниш, че нямам надежда -
Да се докосна отново до твоите устни,
В очите ти да се оглеждам.               
                         
На Десислав
09.12.2006 - 11.12.2006

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??