7.06.2008 г., 11:11 ч.

Нелегитимно 

  Поезия » Друга
534 0 3
Бе нелегитимен,
бе така активен
и моите закони наруши.
Беше ми приятно,
стана многократно
и микс от чувства в мене се всели.

От гърдите през корема
мълния се спуска...
И моя страх отнема,
искам да почувстваш...

Бях така смутена,
днес от разум съм лишена
и настана в мен анархия.
Беше ти забавно,
но премина плавно
линията, дето сами начертахме я.

От корема по-надолу
продължава да гори без дим.
И желание на голо
ражда се у двама ни, за да се покорим...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??