18.06.2024 г., 15:31 ч.

Нелепо 

  Поезия » Хумористична
170 0 0

Без вина виновен
от неизказаните думи.
Света обиколих
по неведомите друми...

Видях добро и зло.
Видях това, което исках.
И Дявола на колело
в света ни да приижда...

Видях и риби да летят.
И Това било нормално!
На стада ще връхлетят...
Звучи ли ви брутално?

Кит на асансьор се вози.
Жаби скачат в небето.
Пиявица с букет от рози.
Зная, че звучи нелепо!

Но живота е такъв.
Да не е сивкав се старая.
Кой, кой е?. И какъв?
Истината някои я знаят!

© Веселин Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??