14.11.2009 г., 22:07 ч.

***(нелепости) 

  Поезия
989 0 16

 

 

ту туп ту туп

опънати до пръсване

смушили се в прахоляка

най тихия тих

зеници ококорили

мишоците потриват ситни лапи

геройски точат мустаци

нахалос нокти размахват

трепкат нелепи опашки

 

лакоми за ядене глупашко

още ядене

 

ах!

 

капаните са пълни с котараци

 

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??