14.06.2020 г., 23:28 ч.

Нелюбов 

  Поезия » Любовна
592 0 0

Има дни, в които се питаме
дали измама е любовта...
А не трябва ли първо да опитаме
с някого да споделяме света?!..

Измама става тя,
когато странен въпрос ни обгърне...
"Дали обичта е окова или свобода"
така тя в нелюбов ще се превърне...
 

© Емре Веждиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??