7.02.2007 г., 1:27 ч.

Немислимо  

  Поезия
553 0 6
Немислимо е без теб да остарея, завладяна от годините и болежките. Немислимо е да те изоставя, след толкова преминати бариери - живота ни "изпитва постоянно", изпраща препядствия пред любовта ни... Немислимо би било да те загубя, прогонен от вятъра на времето, от навика и постоянството - нека създадем наш Рай завинаги! Тогава ние ще бъдем по-силни - и от годините, и от "сивото" съществуване... Тогава за нас света ще съществува, а не ние за него - завладяни от безразличие един към друг!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??