6.10.2011 г., 14:09 ч.

Нему сложиха парола 

  Поезия
495 0 2

Бяха сложили парола

на безплатния ми нет.

Почна моята неволя

със любимия съсед.

 

Как, горкият, ще си крадна

от спасителната мрежа?

Мога само да загатна -

почнах вените да режа.

 

Гугъл, Скайпа и Арена,

и Замундата копнея.

Колко бързо се отнема

всеки смисъл да живея!

 

Нему сложиха парола!

Спряха ловния сезон!

Нета искам и се моля!

Край, умрях, армагедон!

© Сандостен Калций Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Спряха ловния сезон!
    Ма, бракониерите това какво ги бърка
  • Не се притеснявай,
    нали не си Иван,
    щото той си слага
    саморъчно десетия "бан"!
Предложения
: ??:??