Бяха сложили парола
на безплатния ми нет.
Почна моята неволя
със любимия съсед.
Как, горкият, ще си крадна
от спасителната мрежа?
Мога само да загатна -
почнах вените да режа.
Гугъл, Скайпа и Арена,
и Замундата копнея.
Колко бързо се отнема
всеки смисъл да живея!
Нему сложиха парола!
Спряха ловния сезон!
Нета искам и се моля!
Край, умрях, армагедон!
© Сандостен Калций All rights reserved.
Ма, бракониерите това какво ги бърка