7.01.2010 г., 18:05 ч.

Ненацелувани... 

  Поезия
761 0 28

Ненацелувани от вятъра,

недоживели старостта-снега,

ненапрегръщани от тишината,

недосънували леда...

 

Недоизрекли първото ”Обичам те”

на жадната и любеща земя,

нечакано заплакаха снежинките

и се стопиха недолюбени в съня.

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??