9.07.2008 г., 19:52 ч.

Ненаписани акорди 

  Поезия » Друга
522 0 5

 

Ще напиша симфония по твоите думи.

Всеки акорд ще те пази в душата си.

Животът е такъв... най-милите си губим.

Но в ноти безсмъртни ще сторя делата ти.

 

Ще пиша дълго... много в мен звучи.

Ще пиша потънала в твоя свят.

Ще виждам пред себе си твоите очи.

И моите като небе на есен ще валят.

 

Листа ще късам, заличили нотите.

И пак ще пиша, за да мога да остана.

Как се пише за смисъл на живота.

Когато ти си моят, ала веч те няма.

 

Защото теми много имах допреди

и знаех някак как се пишат те.

Днес започвам със заглавие „Боли"

и тишина е в онемялото сърце...

 

А твоята симфония е най-красива

и само ненаписаните й акорди

ми дават смисъл да остана жива,

да дочакам времето

                                         на своите ноти.

 

 

На онези, които вече не са с нас...

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??