12.06.2011 г., 22:17 ч.

Ненаучно 

  Поезия » Философска
441 0 6

Сапунено мехурче – житейската ни логика

спуква се, когато най-малко сме очаквали:

животът ни превратен е, неспирна тавтология,

зацикля на моменти или пък гони вятъра.

 

И само мисълта е вечният двигател,

едничка тя чертае пътя ни през времето,

защото, ускорили пулса на сърцата,

мечтите ни прелитат безкрайната вселена!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??