11.05.2006 г., 21:33 ч.

Ненавист 

  Поезия
861 0 2
Обърна ми гръб
и душата ми сломи.
Нагруби ме
и сърцето ми разби.

За пореден път
ти постъпи гадно.
За пореден път се подигра
и тежки думи,
чрез посредник ти изрече.

Лицемер от най-долните
си ти !!!
Когато ме няма,
много думи,смело изричаш.
Когато съм покрай теб,
тотално се спичаш.

Що за мъж си ти?!?
Един страхливец...
Ако има нещо.
Хайде не мълчи!!
Кажи ми!!

Непознато чуство
в умът ми се прокрадва.
И любовта от сърцето ми,
без борба се отказва.
Изчезва...

Ненавист, любовта
замества.
Какво става?!?
Този свят полудява!!!

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • НАЙ-ТОЧНОТО ОПИСАНИЕ,НЕ БИХ МОГЛА ДА ГО ОПИША ПО-ДОБРЕ ОТ ТЕБ
  • Добро описание на всеки трети мъж!!! Изживявам нещо подобно, но нямам средствата да се изразя RESPECT
Предложения
: ??:??