26.06.2008 г., 14:41 ч.

Ненужни са 

  Поезия » Любовна
462 0 2
Ненужна ми е болката, която ми остана...
Ненужен ми е споменът, останал насред път...
Ненужни са сълзите ми...
Ненужна тази драма...
Ненужни бяха думите...
Ненужна тази скръб...

Тъй нужна ми е силата да сложа край, промяна.
Тъй нужно ми е времето това да заличи.
Тъй нужно е да вярвам, че в сърцето ми те няма,
и примирието трудно, че не ще се върнеш ти.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??